Onze kamers

Ruime kamers….

Onze B&B bestaat uit 3 ruime sfeervol ingerichte accommodaties met privé sanitair met inloopdouche, wastafel en toilet en iedere kamer heeft een privé terras. De kamers beschikken over een keukenblokje (niet koken) met koelkast en u kunt gratis gebruik maken van koffie en thee. De kamer heeft twee comfortabele elektrisch verstelbare eenpersoonsbedden, een tafel om aan te eten of te werken en een kleine zithoek. Vanzelfsprekend is er televisie en (gratis) wifi.

Ontbijt….

Wij hebben ervoor gekozen geen ontbijt meer te serveren. Zo kan men zelf een ontbijt meebrengen naar eigen wens en blijft het voor iedereen betaalbaar. 

 

 

2 personen per kamer   1 persoon per kamer
per nacht €80,- per nacht €60,-

 

Voor de zakelijke reiziger…

Weibos B&B is ook een prima alternatief voor de zakelijke reiziger. Centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven en makkelijk bereikbaar vanaf de A50. Is dicht bij industrieterreinen Duin I, II en III in Schijndel en industrieterrein De Dubbelen in Veghel gelegen. Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (bus), op korte afstand van de rondweg van Schijndel.
In onze rustige en groen gelegen B&B is het heerlijk “thuiskomen” na een drukke werkdag.

Wilt u een langere periode blijven?
Wilt u een vaste dag per week overnachten?
Heeft u andere wensen?

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Doordat we drie kamers verhuren, zijn we heel flexibel in het maken van afspraken. Wilt u bijvoorbeeld voor uw werk het hele jaar door op een vaste dag overnachten? Of wilt u voor werk of stage een langere aaneengesloten periode gebruik maken van onze gezellige en rustige B&B?
Er is veel mogelijk!